Otac Danke Ilić otkrio nove detalje o nestanku kćerke: 'Kada ga pitaju za moje dijete, on se smije'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuga

Da je iko ikad i sumnjao u ove roditelje. Nema sumnje da su počinioci zlotvori iz vodovoda i da su nešto gnusno uradili sa tijelom. Treba naći metodu da konačno propjevaju. Žilavi zlobnici svjesni su da ih neće biti ako/kad priznaju.

Iva

Da je iko ikad i sumnjao u ove roditelje. Nema sumnje da su počinioci zlotvori iz vodovoda i da su nešto gnusno uradili sa tijelom. Treba naći metodu da konačno propjevaju. Žilavi zlobnici svjesni su da ih neće biti ako/kad priznaju. ka Tuga KAKI TI ZNAS MEDJEDE? NEMA DOKAZS NI TRAGOVA OVJ LOSI OTAC PRICA GLUPOSTI ZA PARE MOZDA SU JE ORODALI? U SRBIJI JE SVE LOSE MOGUCE

Jah

KAKI TI ZNAS MEDJEDE? NEMA DOKAZS NI TRAGOVA OVJ LOSI OTAC PRICA GLUPOSTI ZA PARE MOZDA SU JE ORODALI? U SRBIJI JE SVE LOSE MOGUCE ka Iva Amebo rekla-kazala polusvijetu, grand šou, anadolijska nakazo zato se školuje, razvija mozak, kad ga imaš, za razliku od tebe, pa nešto bog da, zdrav razum npr. pa znaš.

Jah

KAKI TI ZNAS MEDJEDE? NEMA DOKAZS NI TRAGOVA OVJ LOSI OTAC PRICA GLUPOSTI ZA PARE MOZDA SU JE ORODALI? U SRBIJI JE SVE LOSE MOGUCE ka Iva U tvojoj izvitoperenoj šugavoj, mračnoj i smećarskoj realnosti je sve moguće!

/ Najnovije