Oštra reakcija na Janšino skandalozno vrijeđanje Kur'ana

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Pa covjek nije nista slagao, samo je trebao dodati da su i druge vjere uzrok istom problemu al da je islam najvise to se slazem. U novijoj istoriji je tako, ne vole vjernici istinu

Bosanac

Eto to JA1 znas sta je istina a sta ne. Stavi u usi tampone da ti pamet ne iscuri. Veze ti sa stvarsnoscu nemas !

JA1

Eto to JA1 znas sta je istina a sta ne. Stavi u usi tampone da ti pamet ne iscuri. Veze ti sa stvarsnoscu nemas ! ka Bosanac Eto neka ti imas veze sa stvarnoscu. Da je bog kako treba ne bi djeca od raka umirala. Kakav to dobrocinitelj dozvoli da djeca od raka umiru? Pametnjakovicu a ti se takvom zloći molis

Mostar

Na krscanskim korjenima je nastao zapadni svijet i demokracija, a iz nje ljudska prava, slobode itd. Na islamskim temeljima manje vise sve suprotno

Janša

religija je opijum za narod, sva zla dolaze iz vjere i nastrane političke ideologije i inkvizicija, fašizam, fundamentalizam,

Srtrpljen spasen

Mnogo cega dolazi iz neznanja i neinformisanosti. Jansa bi trebao da procita i koristi mozak prije nego sto kaze.

Ja

Mostar - zato treba navijati za Covica i Dodika. ako oni popuste, gotovo je.

Role

Pa covjek nije nista slagao, samo je trebao dodati da su i druge vjere uzrok istom problemu al da je islam najvise to se slazem. U novijoj istoriji je tako, ne vole vjernici istinu ka JA1 Samo kako objasniti da su dva svjetska rata počela i dva genocida napravljena na tlu kršćanskog kulturnog prostora i dominacije a ne negdje na Bliskom istoku, u Saudijskoj Arabiji, Indiji i slično gdje bi s emoglo konstatovati da je tu Kur'an dominantan.

David

Neko od penzionera svetosavskog porijekla nastoji opravdati napade na policiju Slovenije. Osim toga izgleda da nekome smeta to što Janša uglavnom izbjegava da posjećuje vjerske objekte i što visoku politiku radije trenira tako što rovi po kontejnerima za otpatke.

Role

Na krscanskim korjenima je nastao zapadni svijet i demokracija, a iz nje ljudska prava, slobode itd. Na islamskim temeljima manje vise sve suprotno ka Mostar To baš i nije tačno ali nemam vremena ni prostora ovdje to objašnjavati. Samo propustio si reći da je na kršćanskim temeljima nastada dva svjetska rata i dva genocida za razliku od islamskih temelja koji sigurno nisu idealni a daleko manje krvavi od kršćanskih.

Gdje je problem ?

Hajte molim Vas, ako je naš drug Janez jednom prije mnogo godina izvadio komad kruha iz kontejnera, za otpatke pa je zbog toga neki penzioner bio uhapšen i odveden, neznači da se to i sada događa.

22

SVI DOKTORI NAUKA I STRUCNJACI ZA KOMENTARE O VJERONAUCI

22

SVI DOKTORI NAUKA I STRUCNJACI ZA KOMENTARE O VJERONAUCI

Gost

Dobro je rekao. Sve islamske zemlje koje ne leže na nafti i plinu su puka sirotinja. Ali je bitno da oni dnevno obavljaju pet namaza. Pa kad će onda raditi.

/ Najnovije