Nema više ostavljanja peškira na plažama preko noći: Na ovom kupalištu kazna do 415 KM

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Zaredate ujutro i sve peskire premažete bojom ili još bolje nekakvim ljepilom.

Hah! Debila, majko moja!!

Pa koliko vrijedi stari isfucani peskir? :) Ako sta primijetis samo sutra vise ne legnes na njega, a mozes ponijet jos jedan svjezi i samo pored stavis na 20 cm. Ako ti pridje redar kazes da nemas pojma ciji je taj stari, ali znas da se ne smije rezervirat mjesto na taj nacin, pa si zalegao odmah tu jer bas te briga ciji je. :)) A ako ti pridje kad ga ostavljas uvece kazes hvala zaboravih ga skoro, hvala jos jednom!! Samo nemoj doc bezze i samo nabacit peskir, pa otic, a i tad mozes rec da si samo isao u obliznji WC... Mislim, nisam za papanluk, i ja sam PROTIV rezerviranja mjesta i nervira me to, ali sam jos vise protiv izmisljanja kako pare ljudima izvuc iz dzepa na neke tzv. ¨¨zakone¨¨ i tzv.¨¨kazne¨¨..... Nabijem i vas i sistem i kazne!

Nadimak

Cim nema mjesta za peskir, znaci da lokacija je pretrpana i ne treba tu dolaziti. Promijenis mjesto. Odakle tolika potreba za patnjom? Jednostavno je. Ljudi ko ovce, gdje jedna ovca krene drugi prate bez pameti. Preko 5000 kilometara obale idi na drugu plazu

Nisam@Robot.

Nisamga ni ranije imao gdje ostaviti ... super, ali sada se radi tako sti jedan covjek porani u 6 ujutro i postravi peskire za cijelu svoju familiju ...

Ia

Isti gazda index i radio sa. Jal kad je u pitanju korona, klimatske promjene i sve ostalo.

Ami

Turska i Montenegro su zakon. Odmoriš se kao čovjek.

Coki

Znači ako ostaviš svoj peškir. I to na ovoj nekoj tad plaži. I to ovo navečer. Da ovaj isti peškir. Da ga ovo ujutru. Kada dođeš na ovu tada njihovu to plažu. Nećeš ga ovo tada niti njega zateći. Jer će ovo doći. I to ovi tada redari. Da će oni pokupiti. I to ovaj tvoj tada peškir. Zajedno sa ovima ostalim. I ako želiš. Moći ćeš da ga digneš tamo. Samo mi nije niti jasno. Kada budeš otišao. I to po ovaj svoj peškir. Da li moraš. Da ovo prvo platiš. I to ovu tada kaznu. Koja je ona 415 KM. Pogotovo ovaj to dječiji peškir. Jer se zna. Kakva su ova tada djeca. I kako će se oni ponašati. Ako oni ostanu. I to bez ovoga svoga tada peškira. Da će oni početi plakati i ovo kmečati. Sve dok oni njega tada ne dobiju to. A ti ćeš ovaj svoj godišnji odmor. Morati njega tad skratiti. I nećeš biti onoliko. Koliko si bio mislio da budeš.

/ Najnovije