Osmani oštro odgovorila Vučiću: Srbija izazvala raspad Jugoslavije i počinila genocid

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirsad

Jok eto, Somalija je izazvala raspad Juge i počinila genocid .....

NB

Ovaj što se lažno predstavlja kao srbijanac, uništit će sve oko sebe. Molim poštene Srbe da ga urazume!

Mrš

Pa za ovu ćurku i ćurane koji nisu bili ni rođeni, ili su se tek ispili, da kažem, da su rat počeli Slovenci, Hrvati, a onda i Muslimani, svojim nacionalističkim separatizmom, izlaskom iz Jugoslavije, i napadom na JNA, a onda i raspadom JNA, jer su generali izdali državu i vojsku i zakletvu koju su dali! Zato, ne laprdajte nacionalisti, i svi vi koji niste ni postojali prije države koju ste rasturili!

9

Pa za ovu ćurku i ćurane koji nisu bili ni rođeni, ili su se tek ispili, da kažem, da su rat počeli Slovenci, Hrvati, a onda i Muslimani, svojim nacionalističkim separatizmom, izlaskom iz Jugoslavije, i napadom na JNA, a onda i raspadom JNA, jer su generali izdali državu i vojsku i zakletvu koju su dali! Zato, ne laprdajte nacionalisti, i svi vi koji niste ni postojali prije države koju ste rasturili! ka Mrš Biće da u tu priču samo ti i tvoj đedo četnik vjerujete ....

Question

What about belgrade's activities against Hungary 1856, Romania 1851, Bulgaria 1885 ???

Adoks

Osmani je zena tako da vam naslov nije dobar.

Zgonjo

Osmani je zena tako da vam naslov nije dobar. ka Adoks A ti si nepismen tako da ti učiteljica nije dobra.

Rada

Vi gospođo Osmani treba nama da se zahvalite, vi bez Srbije ne možete da živite.

Hugo

Pa za ovu ćurku i ćurane koji nisu bili ni rođeni, ili su se tek ispili, da kažem, da su rat počeli Slovenci, Hrvati, a onda i Muslimani, svojim nacionalističkim separatizmom, izlaskom iz Jugoslavije, i napadom na JNA, a onda i raspadom JNA, jer su generali izdali državu i vojsku i zakletvu koju su dali! Zato, ne laprdajte nacionalisti, i svi vi koji niste ni postojali prije države koju ste rasturili! ka Mrš Biće da u tu priču samo ti i tvoj đedo četnik vjerujete .... ka 9<< A mozda ju je tebi pricao tvoj dedo ustasa.

BiH i Kosovo, banana drzave, su PROTEKTORATI

pod jutsdikcijom UN. Sva dalja prica je besmislena

"JuTSDikcija UN-a"

pod jutsdikcijom UN. Sva dalja prica je besmislena ka BiH i Kosovo, banana drzave, su PROTEKTORATI - Aferim pismenjače, a bogami i poznavaoče država i političkih prilika! Šta misliš da se malo vratiš u III razred osnovne?

R

Pa za ovu ćurku i ćurane koji nisu bili ni rođeni, ili su se tek ispili, da kažem, da su rat počeli Slovenci, Hrvati, a onda i Muslimani, svojim nacionalističkim separatizmom, izlaskom iz Jugoslavije, i napadom na JNA, a onda i raspadom JNA, jer su generali izdali državu i vojsku i zakletvu koju su dali! Zato, ne laprdajte nacionalisti, i svi vi koji niste ni postojali prije države koju ste rasturili! ka Mrš Biće da u tu priču samo ti i tvoj đedo četnik vjerujete .... ka 9<< A mozda ju je tebi pricao tvoj dedo ustasa. ka Hugo<< -- Prvo, nisi ti nikakav Hugu, ti si Šugo. A drugo, DA, baš moj deda ustaša mi je pričao kad je klao srbe po jugoslaviji. I malo vas je zaklao, odveć malo spram namjere. Smetljaru četnički.

Bole

Kako je Srbija kriva za raspad? Mogu da razumijem krivicu za zločine, ali zna se ko je počeo raspad -pa to je upravo razlog što se zapad u početku nije miješao. Da se razumijemo, za vas omladinu, Bosanci su većinom na referendumu odlučili da izađu iz zajednice Jugoslavije, što se Srbima u Bosni nije dopadalo i tako je počeo rat. Znači raspad nije počela Srbija. Srbija je možda započela rat zbog raspada, ali to je druga priča.

Jes

Pa za ovu ćurku i ćurane koji nisu bili ni rođeni, ili su se tek ispili, da kažem, da su rat počeli Slovenci, Hrvati, a onda i Muslimani, svojim nacionalističkim separatizmom, izlaskom iz Jugoslavije, i napadom na JNA, a onda i raspadom JNA, jer su generali izdali državu i vojsku i zakletvu koju su dali! Zato, ne laprdajte nacionalisti, i svi vi koji niste ni postojali prije države koju ste rasturili! ka Mrš Svaka čast, tako je bilo! Ustaše i islamski fundamentalisti, kuš!

Pih

Bakljavo, kuš!

BiH12345

Naravno, svo zlo dolazi iz Srbije. Sve drzave s kojima Srbija granici imaju problem sa Srbijom. Malo simptomaticno, zar ne? Treba procitati sta je Hitler rekao za srbe, sta je Širak, kad je bio predsjednik Francuske, rekao za srbe, sta pisu austrijanci za vrijeme boravka na ovim prostorima, sta pise u presudama Medjunarodnog suda za ratne zlocine u Hagu, ko je sve osudjen, presudjen i izdrzava kazne u zatvorima sirom svijeta, itd, itd. Da li je moguce da Medjunarodna zajednica suti na sve ovo, da imaju muda Srbija bi bila u potpunoj izolaciji dok se ne dozovu i ne izvinu svijetu za svo zlo i zlocine koje su pocinili!!!

/ Najnovije