Video / Olujno vrijeme zahvatilo Hrvatsku: Zastrašujuća pijavica pored Siska

26. 05. 2022. u 07:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Olujno nevrijeme praćeno vjetrom, kišom i gradom zahvatilo je u srijedu čak pet županija u Hrvatskoj, saopćila je civilna zaštita Hrvatske po čijim su podacima zaprimljene dojave o oštećenim krovovima, srušenim stablima na cestama i oštećenim vozilima.

U popodnevnim satima nevrijeme je zahvatilo dijelove Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, a u večernjim satima i Sisačko-moslavačku županiju.

Županijski centri zaprimili su dojave o oštećenim krovovima, oštećenim limovima i crijepovima na objektima te dojave o srušenim stablima.

Nevrijeme je zahvatilo Hum na Sutli, Varaždin, Veliki i Mali Bukovec, Petrijanec, Vinicu, Donja Voća, Sveti Đurđ, Mursko Središće, Prelog, Malu Suboticu, Orehovicu, Sveti Martin na Muri, Svetu Marija, Donju Dubravu, Gredu Sela i Odru Sisačku, piše net.hr.

Na nazdornoj kameri u mjestu Sela, pored Siska, snimljena je razorna snaga pijavice koja ih je pogodila na tome području.

Na Facebooku je objavljena snimka jakog nevremena koje je zahvatilo Sisak.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA