Srbijanska policija još uvijek traga za Igorom koji je u Priboju ubio Ervina

2
Radiosarajevo.ba
Srbijanska policija još uvijek traga za Igorom koji je u Priboju ubio Ervina
Foto MUP Srbije / Policija / Ilustracija

Tekst izmijenjen 22. maja 2023. godine u 10:16 sati nakon što je MUP Srbije demantovao da je uhapšen Igor A.

U Priboju je i dalje u toku potraga za policijskim službenikom Igorom A. koji se sumnjiči da je na smrt pretukao sugrađanina i koji je pobjegao sa mjesta događaja.

Sinoć su se u medijima pojavile informacije da je policijski službenik uhapšen u popodnevnim satima, i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, što je MUP demantovao.

Naučnici upozoravaju: Na Balkanu slijedi 'pakao' - ne piše se dobro ni ovim zemljama

Naučnici upozoravaju: Na Balkanu slijedi 'pakao' - ne piše se dobro ni ovim zemljama

Kako je ranije saopšteno iz MUP-a, osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

"Policijski službenik koji je osumnjičen za ubistvo E. C. uhapšen je tokom popodnevnih sati. Pripadnici policije na ruke stavili su lisice Igoru A. koga su pronašli u porodičnoj kući, prebačen je u pritvor nakon čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati", potvrđeno je za agenciju Rina, ali je policija ove informacije demantovala.

Podsjetimo, Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je u subotu navečer, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju krvnički pretukao sugrađanin.

Prema riječima očevidaca, preminuli Ervin Ć., provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor A. koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih Ervin Ć. je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije