Okončana porodična drama u Novom Pazaru: Muškarac izvršio samoubistvo

2
Radiosarajevo.ba
Okončana porodična drama u Novom Pazaru: Muškarac izvršio samoubistvo
Foto: Indeks online / Policija je pronašla njegovo tijelo

Muškarac inicijala E. A. (69) koji je pucao na članove porodice u Novom Pazaru, a potom se naoružan zabarikadirao u kući, izvršio je samoubistvo.

Kako su potvrdili iz Policijske uprave Novi Pazar, on je u sebe iz automatskog oružja ispalio rafal hitaca, piše Indeks online.

Pripadnici policije su oko 21 sat došli ispred porodične kuće, a kada su izvršili upad u objekat zatekli su tijelo muškarca.

GRAS obavještava građane o izmjenama u saobraćaju

GRAS obavještava građane o izmjenama u saobraćaju

Ranije je jedan od sinova sa policijom pokušao da uđe u kuću i pregovara sa muškarcem koji je naoružan, ali do dogovora nije došlo.

Ispred kuće u Ulici Vuka Karadžića je velik broj policije, ali i vatrogasci te Hitna pomoć. U jednom trenutku, ispred kuće je došlo do tuče nekoliko muškaraca, pa je policija morala da interveniše i privede aktere tuče.

U sukobu sa muškarcem povrijeđen je njegov sin, koji je u panici zbog pucnjave zadobio posjekotine.

Isti muškarac se zabarikadirao u kući i prije četiri godine kada je prijetio da će pobiti cijelu porodicu. Nakon nekoliko sati tada se predao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije