Oglasio se i Abazović zbog loše sezone: "Crna Gora to do sada nije vidjela"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

U crnoj gori ne bih ljetovao nema sanse. Skupo, prljavo, neuredno, a ko da sam u sred beograda ili moskve. Nikakve ponude nema osim ovih pevaljki sa zvezda granda. A vjerovatno ljudi hoce da privuku samo srbe i ruse.

Jednom

i nikad više. Prljavo more, prljave plaže, ogromna gužva, smještaj skup i nikakav, znači skratio boravak i vratio se na dubrovačko primorje, gdje je ipak puno civilizovanije i čistije.

Koja kospicarska logika...

....Neke sojenice (male kućice na Adi Bojani) su se izdavale po 50 eura, a sada po 250 eura. Samo treba da budemo realni i pošteni....Dritko bre, samo posteno, pa ko koga zayebe!

Neka hvala

Sorry, meni Crna Gora nikad nije bila more. Isto k’o da si na Adi Ciganliji, pljeske, roštilj, nigdje mirisa borova i tamarisa.

Dritane,

pozovi Vuchica,tvog idola,u goste.Da ne plache vise za rvackim morem.Pa skupa drzite parastos za svetoga Chicha Drazu.

Lazar

Prodavali ste cijela sela rusima,pokupovali su u Crnoj Gori sto god je vrijedilo rusi i ukrajinci,a zatim su htijeli i da vam vlast preuzmu i kad je Djukanovic to shvatio odjednom ste svi progledali.Nas narod bi rekao nikad ne stavljaj sva jaja u istu kosaru.

/ Najnovije