Oglasila se vojska Srbije nakon podizanja barikada na Kosovu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ajde pseto izdajnicko aleksandre daj naredbu. Da te hoce makar generalstab smijeniti izdajnice prokleti!

Roki

Ušli bi oni vrlo rado ali im klempavi Vulin nema rabrosti i nešta među nogama k'o bardake

Gost

Leli Srbija po svome (društveno)političkom uređenju Republika? Ako je tako, amislim da je, zašto onda nije Vojska Republike Srbije?

Hana hoćeš ti ići na prvu luniju

Ajde pseto izdajnicko aleksandre daj naredbu. Da te hoce makar generalstab smijeniti izdajnice prokleti! ka Miki

Eto brace balvanasa....

.... specijalisti za balvan revolucije, kame i jame.

Ljiljan

Ajde pseto izdajnicko aleksandre daj naredbu. Da te hoce makar generalstab smijeniti izdajnice prokleti! ka Miki SADA ĆE PICOUSTI AKTIVIRATI VOZ-POKRETNU CRKVU DA BI UŠAO NA KOSOVO AHAHAHAAA

Nije dobro...

Valjda ce stat na vrijeme....

Kitomir

Ajde pseto izdajnicko aleksandre daj naredbu. Da te hoce makar generalstab smijeniti izdajnice prokleti! ka Miki Ma dobro mičkice, nema problema koji Jevelin i HIMARS ne mogu da riješe... Ko ne vjeruje neka pita ruse... Buhahaha

MASHALAH OPET

CE IH NATO PORAVNATI!

Bosanac

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gagigao9o9

Pa ovaj Vucic i ovaj narod kao da su mentalno zaostali kao da su plemena

Hava

Ja pomislih da je Vucic vec krenuo dolje sa bratom i sinom ka' Car Lazar. Ovo treba da vazi za sve maloumnike koji zagovaraju rat. Oni i njihovi najblizi u prve redove. A ne boriti se preko ledja sirotinje, a ako prezive dati im duplo golo.

/ Najnovije