Oglasila se policija: Ovo su osumnjičeni za ubistvo srbijanskog MMA borca

0
Radiosarajevo.ba
Oglasila se policija: Ovo su osumnjičeni za ubistvo srbijanskog MMA borca
Foto: Arena Sport / Stefan Savić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično djelo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim mladićem koji je u noći 25. februara preminuo uslijed zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške tjelesne povrede.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd.

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a kako se vidi na snimku, dvojica napadača monstruozno ubijaju nesrećnog Stefana Savića.

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Na snimku koji traje nešto manje od 2 minuta vidi se Stefan kako bježi dok ga jure dvojica muškaraca.

Kako se vidi na snimku, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, za njim i dvojica napadača koji ga savladavaju - jedan sa jedne, drugi sa druge strane.

Policija otkrila ko je ubio Stefana Savića? Potraga za njima u toku

Policija otkrila ko je ubio Stefana Savića? Potraga za njima u toku

Tačno 30 sekundi kasnije, dvojica napača se vraćaju, šetajući Dobračinom ulicom i otimaju se oko nekog predmeta na sred ulice.

Podsjetimo, u noći između subote i nedelje 00.50 sati policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv automobil, koji je vozio M. V. (22), a na mjestu suvozača je bio Stefan M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima.

Kolima Hitne pomoći S. M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vrijeme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić, uboden nožem u predjelu grudi, pišu srbijanski mediji

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije