Jezivi detalji ubistva srbijanskog reprezentativca: Ubica ga ganjao, zario mu nož u prsa

3
Radiosarajevo.ba
Jezivi detalji ubistva srbijanskog reprezentativca: Ubica ga ganjao, zario mu nož u prsa
Foto: FB / Stefan Savić

Stefan Savić, 23-godišnji osvajač bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u MMA, preminuo je rano jutros. Osvajač bronze na Еvropskom prvenstvu u MMA iz novembra 2023. godine je žrtva napada koji se desio u noći između subote i nedjelje u centru Beograda.

Na uglu Dunavske i Dobračine Savić je nađen sa ubodnom ranom.

Srbijanski medij Kurir je izvijestio da je po svjedočenju jednog od očevidaca preminulog Savića napadač je ubo u predjelu srca i zatim nastavio i ubo još jednu osobu u blizini.

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

"Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom na to da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha. Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobjegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je podlegao povredama i pored svih napora ljekara", naveo je izvor ovog medija.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, najvjerovatnije je došlo do svađe u klubu, nakon čega je počelo gurkanje ispred kluba, da bi dvojica kenula da ga jure uz Dobračinu ulicu. Stefan je bježao, ali su ga sustigli, a jedan ga je izbo nožem.

Kad su ga izboli, nastavili su ka Gundulićevom vencu. Također, policija je pronašla i automobil u Dunavskoj ulici.

Novi detalji tragedije: Reprezentativac Srbije ubijen u centru Beograda

Novi detalji tragedije: Reprezentativac Srbije ubijen u centru Beograda

Policija je na mjesto zločina i češlja područje na kojem se odigrao krvavi pir. Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mjesta inspektori traže oružje kojem je izboden mladi sportista. Policija, kako piše Telegraf, pretražuje i okolne lokale vjerovatno da bi pregledali snimke sigurnosnih kamera.

Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da noćas nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije