Oglasila se frizerka Sabina koja je kažnjena sa 3.300 eura: 'Podigla sam samo cijenu bojenja kose'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zora

Pa nije to baš 30 centi.

Sabina je u pravu.

***

Dzeni

Treba nabit enormnu cijenu farbanja kose, kao i ostalim radnjama koje KOMPLEKSASICE poduzimaju, ne bi li ¨bolje¨ izgledale. Crne se farbaju u plavo, plave u crno, a nedaj boze sijeda, auuuu, katastrofa jedna, farbaj da se ne vidi da je stara... To samo bez milosti oderat. Podrska Sabini. ka Sabina je u pravu. Zivo me zanima na sta li ti licis.

Bravo

Ovako treba svim pohlepnim idiotima. Ja bih joj još oduzeo i dozvolu za rad, državljanstvo i lišio je svih građanskih i ljudskih prava. Za primjer ostalim pohlepnim idiotima

visocica 1662

Treba tako kaznjavaj po zakonu ako je naredjeno da se nesmiju dizati cijene kaznjavaj.

Odi da ti pokazem uzivo ;-).

Zivo me zanima na sta li ti licis. ka Dzeni ............. Pa ces onda lijepit lajkove umjesto dislajkova. Doduse ne na portal, nego drugdje :).

666

Zivo me zanima na sta li ti licis. ka Dzeni na sta ti licis kada se farbas, guras botox, silikone, na neku ohrdnanu *****u, ocigledno

***

***

Nemoj

Nemoguće da kažnjena zbog podizanja cene, ova laže nešto ..

Ja sam

Konačno reklama za frizersku struku. Besplatna! Hvala Vladi .

Ma jel a sto drzava pokrada gradjane to nista

Treba tako kaznjavaj po zakonu ako je naredjeno da se nesmiju dizati cijene kaznjavaj. ka visocica 1662

Fizo

Odkud pravo vladi da određuje cijene privatnicima?!

Bano

Poceli ste naplacivati šišanje kao da mozak operisete!

Merso car

Treba tako kaznjavaj po zakonu ako je naredjeno da se nesmiju dizati cijene kaznjavaj. ka visocica 1662

Ja sam

..još besplatne reklame!? Kraljica.

Banjalučanin

Neka onda kazne i strane banke, osiguranja ,trgovačke lance, pumpe. U Lidl Ikeu McDonalds Apple Ford VW Sparkasse Porsche GRAWE Raifaisen ne smije inspekcija opomenuti a kamo li kazniti.Oni poskupe cijene i kamate duplo i trostruko kako hoće i nikome ništa. Zakon treba bude jednak za sve. Sabini su našli dlaku u jajetu samo zato što nije Hrvatica i zato što je u inspekciji bio mrzitelj muslimana. Ako prvi put nije bila samo opomena to je dokaz diskriminacije mržnje rasizma i šovinizma.

/ Najnovije