Oglas godine: Nude 300 eura dnevnice, plaćeni stan i hranu za posao, a nema ko raditi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

u vas da se provjeri ko zna sva slove i znacenje rijeci, i kako se pisu recenice, ne bi niko ostao na portalu

potjernica ili pak tjeralica

u vas da se provjeri ko zna sva slove i znacenje rijeci, i kako se pisu recenice, ne bi niko ostao na portalu ka tuner ne brini yarane, namah bismo prešli u kljiks, sa sve ćetiri bi nas dočekali

Ne pijem dok Paja vozi

Ja nemam iskustvo sa bagerima, niti bilo kakvom motorizovanim napravama. Ima li šta gdje se radi sa krampom?

Ne radi se SA krampom, nego se radi pijukom.

Ja nemam iskustvo sa bagerima, niti bilo kakvom motorizovanim napravama. Ima li šta gdje se radi sa krampom? ka Ne pijem dok Paja vozi ...................................... A radfi se npr. SA prijateljem.Kramp nije uopce pravilno, kaze se pijuk. (Haj sad izvali tvoj biser o nekakvim kolektorima, odavno ga nismo citali! :)) ) Inace, ovo je naravno obicna izmisljotina. Da neko nudi 300 Eura na dan, ne bi ostao od kandidata. Nesto se u oglasu po obicaju nizerazrednog portala precutkuje.

/ Najnovije