Održan još jedan protest u Beogradu: Građani traže odgovornost Vučića i njegov odlazak sa vlasti

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ameri vasa djela vise govore od rijeci!

Ameri jedno pricaju,drugo rade. Djela govore vise od rijeci. —Podjimo od Embargo na oruzje ‘90-tih. Odnosio se samo na okruzenu i napadnutu Bosnu. Bez embarga nebi Srbija smjela pokrenuti ratove ‘90-tih. Bili bi u EZ i NATO! —Onda Zasticene zone UNa zacinjene genocidom nad muslimanima. —Strasni zlocini i masovne grobnice posijane Bosnom! —Prijetnje NATOa udarima po Armiji RBiH, clanice UN, na njenoj teritoriji, da se nebi oslobodila od zlosrpske armade i vojske SRJ koja nije bila clanica UNa. —Dejtonska ludjacka kosulja, unistenje drustva, lazni “kostut narodi”, cerecenje Republike BiH, a stvaranje “republic of Srpska”centralnounitarne sa “paralelnim vezama”?? sa Srbijom. —Podjela prirodnih resursa (64:36) i teritorije 49:51 u korist 31% pravoslavnog stanovnistva,sa teritorijama pocinjenja genocida i izgona. Narednih 30 godina isto! Samo Srbiji udovoljavaju. Eskobar-Otvoreni Balkan=Velika Srbija na Jadranu=srbski svet=Ruski svijet. Gdje je Bosna danas? Na rubu rata i propasti. Cemu sluzi Dejton?? Da nas unisti, ojadi i raseli!!

Ne moze se vjerovati Aerima.

Oni ne postuju principe ni dogovore, vec prave pragmaticna rjesenja u kojima zadovoljavaju samo sebe. Ukrajina je dala nuklearno oruzje Rusiji sporazumom u zamjenu za garanciju drzave. Pa?? Americki jedini cilj je da ne pukne na Balkanu da nebi puklo na Tajvanu! Kad uzavri situacija Ameri otsjecaju politicke glave slabasnima. Dodik i Covic su politicki godinama nezamjenjivi zato lete glave Izetbegovicu, Lagumdziji, Silajdzicu. Strah me i pomisliti sta bi dali Dodiku da ne pocne ustanak. Dali bi mu grunt BiH i sve resurse u vlasnistvo, pristali bi na sastavljenu drzavnu zajednicu, pravo na samopredjeljenje,... Sta bi Trojka na to uradila? Najvjerovatnije pobjegla u Americke avione, ako im dozvole. Sjecam se kako su padali sa avionskih krila americki poslusnici u Kabulu prije koju godinu. Ameri ne postuju dogovore!

/ Najnovije