Odgođeno suđenje ubici s Facebooka: Neđeljkova majka šokirala izjavom

0
Radiosarajevo.ba
Odgođeno suđenje ubici s Facebooka: Neđeljkova majka šokirala izjavom
Facebook / Mileusnić i Đurović

Suđenje Neđeljku Đuroviću koji se tereti za ubistvo Miloša Mileusnića, odgođeno je jer se on danas nije pojavio. 

Termin je pomjeren za 10. oktobar, a sutkinja nije mogla da obrazloži zašto je došlo do odlaganja. Ona je objasnila da će tražiti izvještaj od Okružnog zatvora o razlozima zbog kojih se okrivljeni Đurović nije pojavio pred sudom.

Majka Neđeljka Đurovića rekla je kako njenog sina tek čekaju dobri dani. 

"Vidjela sam ga jučer i bio je dobro. Nije mi jasno zašto se danas nije pojavio jer sada slijedi najbolji period za njega", rekla je ona. 

Otac ubijenog Miloša Mileusnića je nakon odlaganja rekao da je ovo još jedan proceduralni propust i da njemu nije jasno zašto se odugovlači presuda koja prije ili kasnije mora biti donesena. 

"Očekujem maksimalnu kaznu za ubicu, iako mi to neće vratiti dijete bar će pravda biti zadovoljena, a to će biti i poruka drugima u ovoj zemlji", rekao je Goran Mileusnić.

Neđeljko Đurović (30), optužen da je u januaru 2019. u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića

Podsjetimo, istragom je utvrđeno da je Đurović kobnu noć proveo na Facebooku i, nezadovoljan svojim životom i besmislom, uzeo kuhinjski nož od 30 centimetara i izašao iz svog stana. Kada je naletio na Mileusnića, kojeg nije poznavao, napao ga je nožem i ubio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije