! / Ocu monstrumu ne prija nadzor: Negodovao zbog hrane, tretmana, lisica...

29. 09. 2021. u 10:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nakon što je već dvije noći zaredom prenoćio u policijskim prostorijama na Oranicama, trostruki ubojica djece Harald Kopitz (56) u prijepodnevnim satima će biti doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, s obzirom na to da je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, nakon što se jučer pred njima branio šutnjom, zatražilo jednomjesečni pritvor.

Kako piše Jutarnji list, Kopitzu, kojeg su stručnjaci okarakterizirali kao egocentrika, protekli dani pod budnim okom doktora i policije od trenutka hapšenja nisu sjeli.

Negodovao je na bolničku hranu kao i na cijeli bolnički tretman, a smetale su mu i policijske lisice jer je smatrao da su mu bile previše stisnute i da za time nema potrebe.

Unatoč tome svemu, noći su mu od subote, kada je počinio svirep zločin nad četverogodišnjim sinom i sedmogodišnjim blizancima u kući u Mlinovima, prolazile mirno.

San mu je lako dolazio na oči, kako u bolnici tako i kasnije u policijskim prostorijama.

Međutim, upućeni u problematiku kažu da je to možda njegov odbrambeni mehanizam jer postaje itekako svjestan da, u slučaju maksimalne kazne zatvora od 50 godina, odsluženje robije i slobodu dočekati neće.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)