Oca preminulog dječaka (5) pustili na slobodu: Otkriveno kako je došlo do tragedije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

I njihovo sudtvo,izgleda,kao i naše.Kakvo ugrožavanje prava djeteta?Ovo je ubistvo iz nehata.Kreten glupi

Hugolina

I njihovo sudtvo,izgleda,kao i naše.Kakvo ugrožavanje prava djeteta?Ovo je ubistvo iz nehata.Kreten glupi ka Sarajka Pa pocinilac je vec dozivotno kaznjen. Njemu je sad sve svejedno. Nedaj Boze nikome takve 'greske'.

Koel

Kakav majmun nekome bog da dijete ko ga ne zasluzuje ponasa se kao prema bilo kojo stvari a neko ko voli djecu nemoze ih imati svega u bozijoj basti

Buhu

Mediji su objavili da čovjek ima problema sa pamćenjem od kada je prebolovao teži oblik covid-19 te da su i on i supruga bili jako posvećeni djetetu.Nije naše da sudimo svakom se može dogoditi,jadni roditelji i dijete,strašna tragedija.

Veteran64

Kakav nam je tempo zivota nametnut, nista ne moze zacuditi! Svjesno nam sistem namece probleme, a onda se toboze brinu o nama. Molite Boga da vas postedi ovakvih iskusenja i molite Ga da olaksa stanje ovim i svim roditeljima!

/ Najnovije