Objavljene fotografije utvrde Nevolje, policija otkrila što je našla na stadionu

1
Radiosarajevo.ba
Objavljene fotografije utvrde Nevolje, policija otkrila što je našla na stadionu
Tanjug / Velja Nevolja

Vršilac dužnosti načelnika SBPOK Ninoslav Cmolić, povodom hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i članova njegove kriminalne grupe, otkrio je šta se nalazilo u bunkerima na stadionu "Partizana", koji su tokom jučerašnje akcije pretresani.

Između ostalog, istakao je i da postoji još skrivenih prostorija na stadionu.

“Pronašli smo izvesnu količinu narkotika, oružja, materijalnih i bioloških tragova. Ono što smo tražili – mi smo to i našli. A, to se vezuje za najveća krivična dela, ubistva i sakaćenja ljudi. U šteku na stadionu Partizana je zatečeno 10, 15 lica, ali oni nisu članovi ove kriminalne grupe, samo su legitimisani. Sam stadion Partizana ima mnogo tih, što skrivenih, što neskrivenih prostorija, to ćemo tek utvrditi. To nije bunker, već ozbiljno opremljena prostorija koja je njima data na korišćenje. I to treba pitati upravu Partizana zašto su ih dobili”, istakao je Cmolić, piše nova.rs.

Pojasnio je i sljedeće:

I na stadionu Crvene zvezde je pronađena određena količina opojne droge, pa to pokazuje da nijedan klub od ova naša dva najveća nije zaštićen. Policija je okarakterisana kao služba koja vrši represiju nad navijačima. Mi nemamo ništa prema navijačima, ali to nisu navijači. Pravi navijači u poslednje vreme ne dolaze na utakmice i niko ne dovodi decu više tamo”, rekao je Cmolić.

Pogledajte i video iz Srbije.

Veljko Belivuk, jedan od vođa navijača beogradskog Partizana, poznatiji kao Velja Nevolja, priveden je prije nekoliko dana na informativni razgovor.

On je priveden oko 12 sati na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Kako se navodi, zajedno sa njim je na informativni razgovor privedeno još pet osoba.

Kako su mediji pisali, pored Belivuka, priveden i Marko Miljaković Mare.

Oni su uhapšeni na povratku iz Crne Gore kada su sletjeli na aerodrom u Beogradu.

Obojica su privedena na informativni razgovor u vezi sa njihovim boravkom u Crnoj Gori.

Podsjetimo, on je 27. januara saslušan u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici, gdje je dao izjavu u sklopu istrage koja se vodi zbog pokušaja njegove likvidacije u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije