Objavljene fotografije s mjesta nesreće hrvatskog ministra - poznato i u kakvom je Banožić stanju

2
Radiosarajevo.ba
Objavljene fotografije s mjesta nesreće hrvatskog ministra - poznato i u kakvom je Banožić stanju
Foto: Vinkulja.hr / Teška nesreća u kojoj je povrijeđen ministar

Glasnogovornik Vlade Hrvatske Marko Milić izvijestio je da tamošnji ministar odbrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške tjelesne ozljede, no izvan je životne opasnosti.

"Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti", izvijestio je Milić. Naveo je i kako je Banožiću liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti prebačen u KBC Osijek.

Direktor vinkovačke Bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da ministar ima "prvenstveno kontuzione ozljede glave i mozga, ali je za sada u kontaktu i nije gubio svijest". Rekao je i kako je ministar, zbog kontuzionih ozljeda glave, prebačen u Osijek "zbog potrebe daljnjeg nadzora i opservacije neurokirurga" u jedinici za intenzivno liječenje.

World Dog Show 2024: Najljepša Shiba Inu na svijetu iz Bosne i Hercegovine

World Dog Show 2024: Najljepša Shiba Inu na svijetu iz Bosne i Hercegovine

Iz hrvatske vlade su izrazili sućut obitelji vozača koji je smrtno stradao u prometnoj.

Kako se doznaje, Banožić je automobilu bio sam. Išao je u lov i u trenutku nesreće bio je u lovačkom odijelu. Portal 24sata piše da je ministar Banožić vozio svoj automobil Jeep. Do nesreće je, tvrde oni došlo kada je obilazio kamion pa se sudario s kombijem, a na cesti je bila gusta magla. Ta informacija zasad nije potvrđena.

UŽIVO s mjesta prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar Banožić

Posted by Index.hr on Saturday, November 11, 2023

Oprez na ulazu u Vinkovce od Županje, promet se odvija jednim trakom uz regulaciju policije ❗️❗️ Zbog prometne nezgode u...

Posted by Novosti.hr on Friday, November 10, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije