U saobraćajnoj nesreći povrijeđen hrvatski ministar odbrane, jedna osoba poginula

2
Radiosarajevo.ba
U saobraćajnoj nesreći povrijeđen hrvatski ministar odbrane, jedna osoba poginula
Foto: EPA-EFE / Mario Banožić

Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić sudjelovao je jutros, 11. novembra, u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba.

Banožić je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo.

Kako je za Telegram potvrdio voditelj smjene PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular, nesreća se dogodila u 6:15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje.

Putinov novi naum: Ako mu ovo uspije, bit će to kraj Ukrajine kakvu poznajemo

Putinov novi naum: Ako mu ovo uspije, bit će to kraj Ukrajine kakvu poznajemo

"Mario Banožić prevezen je u bolnicu", kazao je Kapular.

Iz Opće županijske bolnice Vinkovci je potvrđeno da je Banožić jutros dovezen u tu bolnicu: "Na Odjel za intenzivno liječenje primljen je u 8:30 sati." PU vukovarsko-srijemska objavila je priopćenje o nesreći, a istu je potvrdio i MORH.

"Jutros u 6.15 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. U toku je uviđaj kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja)", navode iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije