Objavljena imena i navodni razlog za stravična ubistva u Hrvatskoj

2
Radiosarajevo.ba
Objavljena imena i navodni razlog za stravična ubistva u Hrvatskoj
Foto: 24sata.hr / Ubica i žrtve - Koloper, Danek i Slamić

Nešto prije 13 sati u Vodicama u Hrvatskoj se dogodilo ubojstvo. Kako doznaje portal Šibenik.in, poznati poduzetnik sa šibenskog područja ubijen je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jednog dućana u Vodicama.

Policija je potvrdila da su u Vodicama u vozilu pored ceste našli mrtvog muškarca. Nešto kasnije, u 13:23 sati, policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i jedne žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Kako Šibenik.in nezvanično saznaje, napadač je prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao Tedija Slamića, vlasnika trgovačkog lanca Djelo, dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekulira se da je u Šibeniku ubijena Radojka Danek, gradska vijećnica HDZ-a i stečajna upraviteljica tvrtke u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubojstvo te njezin suprug i još jedan vjerovnik. Neslužbeno se doznaje da je ubojica Branko Koloper, vlasnik tvrtke Matkol u stečaju.

Potraga za napadačem je navodno proširena na splitsko i zadarsko područje. Iz policije zasad ne mogu potvrditi ove informacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije