Objavljeni detalji krvavog pohoda u Hrvatskoj: Policija traga za sivom Škodom

0
Radiosarajevo.ba
Objavljeni detalji krvavog pohoda u Hrvatskoj: Policija traga za sivom Škodom
PrtScr / Ražine

Nešto prije 13 sati u Vodicama u Hrvatskoj se dogodilo ubojstvo. Kako doznaje portal Šibenik.in, poznati poduzetnik sa šibenskog područja ubijen je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jednog dućana u Vodicama.

Policija je potvrdila da su u Vodicama u vozilu pored ceste našli mrtvog muškarca. Nešto kasnije, u 13:23 sati, policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i jedne žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Šibenik.in piše kako je, prema informacijama do kojih su došli, ubojica prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te je potom otišao u Vodice, gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao vlasnika jednog trgovačkog lanca dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekulira se da je u Šibeniku ubijena stečajna upraviteljica kompanije u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubojstvo.

Policija i dalje traži muškarca kojeg dovodi u vezu s trostrukim ubojstvom u Šibeniku i ubojstvom u Vodicama, a građane su obavijestili da im odmah jave ako su vidjeli sivu Škodu Karoq oznaka ŠI 959 HF koju počinitelj koristi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije