Objavljen snimak ubistva vlasnika diskoteke u Podgorici

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak ubistva vlasnika diskoteke u Podgorici
Krupan, visok, obučen u crno, s kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu ubica prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić sjedi sa novinarkom podgoričkih Vijesti i puca u njega.

Kruščić, koji ga je primijetio kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola, ali ubica već puca u njega.

Sve to se vidi na snimku sa sigurnosne kamere iz lokala u kojem se ubistvo i dogodilo.

O odlučnosti ubice da plan sprovede do kraja ukazuje i podatak da je Kruščić, ranjen, pokušao da pobjegne ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Usoba koja je tada pucalamu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca a potom odlazi istim putem odakle je došao.

Novinarka Jelena Jovanović koja je sjedila s Kruščićem tom prilikom je povrijedila glavu od stakla koje se polomilo u trenutku dok je pokušavala da se zakloni od egzekutora. Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala, pokušali su da pruže pomoć Kruščiću koji je davao znakove života i u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći.

Dok su mu se ljekari borili za život, istražitelji su dobili dojavu o vozilu marke Golf u plamenu na Ćemovskom polju. Odmah je bilo jasno o čemu je riječ. 

Podsjetimo, Kruščić je tražio sastanak sa Jovanovićevom, kako bi joj izložio problem koji ima u vezi sa zakupljenim dijelom plaže Trsteno, i prijavom koja je povodom toga navodno podnijeta inspekciji protiv njega.

Uznemirujući snimak možete pregledati ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije