Novi snimak okršaja LGBT aktiviste i Brnabić: „Bijednice, izdala si nas“

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Ljiljan

Trebaju se žaliti spc(čitaj:*****ka ***)I njegovoj visosti( broj jedan a.ford)*** samo im on može pomoći !!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ha ja

Sta se vi javljate bosnje, oni su bar zabranili u beogradu, hajte vi zabranite u sarajevu, ako smijete. Ne smijete, zato sutite.

Guest

Kad se porodila ova LGBT da joj odem na batine.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Momce djojlence

ka *****e su derpe, jedva cekaju Prajd Odbornik Partije demokratskog progresa (PDP) u Skupštini Banje Luke Ivan Begić podneo je ostavku na odborničku funkciju i najavio povlačenje iz politike zbog njegovog porno snimka koji je osvanuo u javnosti. Na početku snimka, koji kruži društvenim mrežama, se insinuira da je drugi akter zapravo gradonačelnik Banjaluke i Begićev stranački kolega Draško Stanivuković.

Ccc

Kako vas moze izdati neko ko nikad nije bio vas?

Role

Kako je to biti *****k i pripadnik LGBT zajednice koju na kraju izdaš i trabunjaš o tradicionalnim vrijendostima dok u "braku" živiš sa ženom i podržavaš Ratka Mladića i negiraš genocid. E odgovor je to samo može kod svetosavaca. Izopačenost od 360 posto.

Habuhabuhabu

Njoj, može biti, bolje leže litije od prajda. Tu je u mozgu neki čudni nered. Treba drugačije poredati prioritete.

Super

Kako je to biti *****k i pripadnik LGBT zajednice koju na kraju izdaš i trabunjaš o tradicionalnim vrijendostima dok u "braku" živiš sa ženom i podržavaš Ratka Mladića i negiraš genocid. E odgovor je to samo može kod svetosavaca. Izopačenost od 360 posto. ka Role Je to što je u BiH tačnije Sarajevu sve to zabranjeno. A parada da se održi nema šanse

/ Najnovije