Novi skandal u Priboju: Nakon pjevanja policajaca, ispisan sraman grafit

17
Radiosarajevo.ba
Novi skandal u Priboju: Nakon pjevanja policajaca, ispisan sraman grafit
Foto: Kolaž/Screenshot/Facebook / U Priboju osvanuo sraman grafit

Skandalozni istupi u Priboju se nastavljaju.

Nakon što je u ovom gradu snimljen sramotan video u kojem se vidi i čuje kako nekoliko policajaca pjeva fašističke genocidne pjesme, osvanuo je i skandalozan grafit.

Na zgradi Džemaila Halilagića, autora knjige 'Sandžak bez Bošnjaka - velikosrpski zločinački plan', osvanu je grafit na kojem piše 'Ratko Mladić, srpski heroj'.

Saobraćajna nesreća na Alipašinom Polju: Vozilo autoškole se sudarilo s automobilom

Saobraćajna nesreća na Alipašinom Polju: Vozilo autoškole se sudarilo s automobilom

Halilagić je i ranije bio izložen brojnim uvredama, više puta je hapšen, a pretrpio je i tri pokušaja ubistva, navodi se na Facebook stranici 'Sandžak bez Bošnjaka - velikosrpski zločinački plan'.

Za sve prijetnje koje godinama dobija iz krugova "velikosrpske ideološke istance" Halilagić kaže da su mu sasvim uobičajene.

"Uobičajeni ambijent u Priboju. Ovaj grafit je prije par dana osvanuo na zgradi u kojoj živim. Jasna je poruka!", napisao je Halilagić na Facebooku uz fotografiju grafita na zgradi.

Podsjetimo, nakon sramotnog videa pjevanja policajaca, oglasio se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je kazao Bošnjacima iz Srbije "da im država garantuje sigurnost i da budu mirni."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (17)

/ Povezano

/ Najnovije