Novi detalji svirepog ubistva: Bosanci su Ljiljanu ubili, pa trošili njen novac

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

Ispravka krivog navoda, Ljiljanu je ubio srbin!

U pravu si

Ispravka krivog navoda, Ljiljanu je ubio srbin! ka Nadimak... Bravo! Kad vec inzistiraju da su srbi onda treba i da se tako napise za sve ubice, silovatelje i ostali olos koji dolazi iz rs. Kad je kakvo nedjelo u pitanju e onda su bosanci. Inace su srbi...

miki

Naravno, i vi ste Srbi, šta godzasebe pisali ;)

Robot

Cuj bosabci!? Pa valjda srbi! Kakvi bosanci! Bosanci su bosnjaci i ostali!!

Robot

Ispravka krivog navoda: Ne srbi, smrdi!!

Realno 79

Evo ljudi su bili brži. Ista priča i sa Hrvatskim portalima, samo kada je nešto loše (ovo je tragedija da se razumijemo) onda su bosanci a inače su hrvati i srbi. Moje saučešće porodici tragično stradale.

robot

Cuj ti lažni robot, nemoj koristiit moj nick

Smetljar

Zašto se forsira u naslovu ovo BOSANCI ? Ubica je iz Herceg Novog Crna Gora stalno nastanjen. Kao da je važno gdje je neko rođen. Ja imam jarana rođen u Berlinu ali nije Nijemac nego Francuz.

??!!

Čime se bavila, kad je mogla da tako živi i da ima toliki novac na raspolaganju da troši?!. Sumnjiva rabota?!

Lovecraft

Kad igraju košarku, fudbal, tenis, onda su Srbi i Hrvati, kad počine zločin, onda su Bosanci.

Nema

Mogli ste napisati bosanci pravoslavci

Leone

Ispravka krivog navoda, Ljiljanu je ubio srbin! ka Nadimak... A pripadnik islamske vjeroispovijesti je zaklao SVOJE troje djecice.

22

fakat ste debili (radiosarajevo) zbog pisanja "ubili je bosanci".. ubili su je dva lika imenom i prezimenom, sta ima veze gdje im je mjesto prebivalista i ciji su drzavljani a ova nepismena bagra sto se lozi i pise "nije nego srbi", zasluzujete svoj bijedni zivot, nista bolje od toga.

lolo

Cuj sarajevo.ba sta kakite. Sto ne napisete dva srbina iz genocidnog entiteta ubila srpkinju

?!

Maca je lagodno živjela na visokoj nozi. Pitam se gdje je zaradila toliki novac sa svoje 54 godine. Nešto tu smrdi.

suzana

nisu je ubili bosanci nego četnici!

/ Najnovije