Nakon hapšenja bh. državljanina: Novi detalji smrti djevojke umotane u tepih

Fena
Nakon hapšenja bh. državljanina: Novi detalji smrti djevojke umotane u tepih
Foto: RTL / Ilustracija

Muškarca, koji je priveden nakon što je u zagrebačkom naselju Sopot u subotu pronađeno tijelo mrtve maloljetnice, policija je prijavila je za "omogućavanje trošenja droga" i "nepružanje pomoći", izvijestila je zagrebačka policija.

Riječ je o 30-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, za kojeg je zagrebačka policija izvijestila da je uhapšen i prijavljen u kriminalističkom istraživanju provedenom u koordinaciji s Ravnateljstvom policije i nadležnim županijskim državnim odvjetništvom, navodi Hina.

Hrvatski mediji navode da je Radoje R. osumnjičen da je djevojci dao drogu i pustio je da umre. Pišu i da za ovo prijeti kazna do 15 godina zatvora.

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava je dostavljena nadležnom županijskom državnom odvjetništvu, kažu u zagrebačkoj policiji.

Dodaju da se kriminalističko istraživanje nastavlja u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovih krivičnih djela.

Tijelo mrtve djevojke pronađeno je u subotu oko 7,20 sati u novozagrebačkom naselju Sopot u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade. Nakon obavljenog uviđaja, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Prema pisanju medija, tijelo mrtve djevojke zamotano u tepih pronašli su stanari koji su obavijestili policiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije