Novi detalji o skandaloznoj snimci carinica na granici sa BiH: Uzimaju sa strane

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Birokrat

Plaće nemaju veze sa uzimanjem mita i korupcijom. Ne može biti korumpiran radnik koji se ništa ne pita i koji je na minimalcu. I kod nas su najkorumpiraniji oni koji su najbolje plačeni, općinari,kanronalni birokrati, entitetski itd. Onaj ko ima da mu je još. Ljudi su nezasiti i kad imaju i kad nemaju. Zato i kriminalci koji od jedne pljačke mogu živjeti do kraja života kao bubrezi u loju, ponavljaju djela i tada padaju jer im je uvijek malo.

Martić

Šta bi vi pisali da nije Hrvatske. Potrudite se malo pa iztražite šta rade carinici sa ove strane granice ili vi mislite da samo tuđi rade kako ne valja.

Novinari_edukujte_se

Znate li napisati članak!? Nepismeni novinari! Naslov i do samog kraja teksta vam aludira da su BiH graničarke ovo uradile.

/ Najnovije