Nove prijetnje Srbiji, u poruci piše: "Sve će bombe eksplodirati u 17 sati"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Ove poruke zajednicki cvrljaju Prle, Nedic I Tihi iz zagrobnog zivota hahaha

TNT

Pa jbote cekam cijeli dan tri sata kad ce , a evo opravo sad dok ovo pise 5 i 15 je i nista, nema nista od Cigani lete u nebo. Sramota za ovu organizaciju, bas su se izblamirali, pa makar jedna da je negdje odvalila. Kod Vuliona ne manjka nikad Atentata na Vucica a evo sad je uveo i neku novu disciplinu, Kata... teroristickih napada na Srbiju.

ŽenŠen

Meni žena kaže ,,Ako te ovim emajlom lupim po glavi sve čaš zvijezde vidjeti".

Name

Sta ima jos Vucicu? Izgleda da je Srbiji ponestalo neprijatelja pa ih opet izmisljas?

Peacemaker

@Bosanac - ti si obicna internet kukavica, komplexas....sramotis cestite Bosance.

Tuner

Ovo su preseravanja a ne prijetnje.

Miki

hahahahaha

Bosanac

@Bosanac - ti si obicna internet kukavica, komplexas....sramotis cestite Bosance. ka Peacemaker mrzim dusmane BOSNE i mrzit cu ih daj Boze rata vidio bi ko je internet ratnik i svaki pravi Bosanac ce psovat dusmanima BOSNE a ima zivotinja puno koji nevole BOSNU

Miki

Pa ti sa takvim stavom vezes omcu oko vrata svojim muslimanskim srbijancima u novom pazaru. Cuj daj boze rata, takvo razmisljanje samo teroristi imaju. Niko to ne bi volio jer ce da bude tri puta vise civilnih zrtava nego prethodni zbog odmazde jer u prethodnom nisu svi zlocinci kaznjeni a zna se ko su i sta su.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Srbin

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljanica

@Bosanac - ti si obicna internet kukavica, komplexas....sramotis cestite Bosance. ka Peacemaker mrzim dusmane BOSNE i mrzit cu ih daj Boze rata vidio bi ko je internet ratnik i svaki pravi Bosanac ce psovat dusmanima BOSNE a ima zivotinja puno koji nevole BOSNU ka Bosanac<< jedi govna.

/ Najnovije