Nova užasna nesreća u Srbiji: U sudaru poginuli majka i sin

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Jako fina vijest,još dvoje genocidaša manje a vjerovatno je sin I ratni zločinac u zadnjoj agresiji na prelijepu nam ♥ BiH!

Bosanac

Masala crkaju genocidne srpske zivotinje

071

Ovoj dvojici budala gore: idite, pregledajte se. A uredništvu Radio Sarajeva, nekoć dobrog gradskog portala, danas legla SDA primitivizma, lažnih botova, napuckavanja i očajne gramatike: jeste li to baš svi došlje iz Srbije? Jedino vi ubište trećerazrednim, žutim vijestima iz Srbije o ljudima za koje ste samo vi čuli, i o događajima koji generalno nisu vijest. Znam da je zgodno da neke dalabu kao ova dvojice gore histerišu, jer ipak je predizborna godina a gori pod nogama, ali fakat, u realnom svijetu, sve to ne vrijedi pišiva boba.

/ Najnovije