Nova optužnica iz Haaga: Evo za šta se tereti Vojislav Šešelj

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Il sve il nikog

Oj okanite ga ss ni kriv ni duzan gulio sad opet

***

***

Boske

Treba takođe zbog nepoštivanja suda podići otptužnicu protiv Vučića i još puno Srbalja iz političkog vođstva Servije.Negiranje presuda je nepoštivanje suda.U srebrenici su vojska i mup manjeg entiteta počinili GENOCID.To Srbi moraju jasno kazati.

***

***

***

***

Radmila

Svi zločinci u hag

***

***

***

***

BAD

***

Bitanga

***

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

SAMO DA PODSJETIM JER MNOGI TO NE ZNAJU DA JE OVA SVINJA OSUĐENA ZA RATNE ZLOČINE U VOJVODINI GDJE RATA NIJE NI BILO A KAKAV JE TEK BIO U RATNIM ZONAMA!

***

***

Svilaja

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Srboljub

Vodite tog hrvata i ne vraćajte ga više.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

BRKICA

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljani nisu sa Karpata

***

Seselj

***

Brica

Treba takođe zbog nepoštivanja suda podići otptužnicu protiv Vučića i još puno Srbalja iz političkog vođstva Servije.Negiranje presuda je nepoštivanje suda.U srebrenici su vojska i mup manjeg entiteta počinili GENOCID.To Srbi moraju jasno kazati. ka Boske Toliko ti je bitna Srebrenica da je pišeš malim slovom.

Ovim si dokazao da si glup

*** Pa kako neko moze biti optuzen za ratni zlocin gdje rata uopste nije bilo? To je samo dokaz da si glup i da je taj sud lazni.

Bosnje brisu jer ne podnose istinu

Da jos jednom podsjetim bosnje prije nego opet izbrisu istinu, jer je ne mogu podnijeti. Seselj nikada i nigdje nije osudjen kao ratni zlocinac, jer mu nista nisu mogli dokazati, zato su ga i pustili. Iako su se koristili svim nedozvoljenim sredstvima, laznim dokazima i laznim svjedocima, koje je sve listom seselj raskrinkao. Jer kako neko moze biti optuzen za ratni zlocin tamo gdje rata nije ni bilo (vojvodina)?! To samo pokazuje da je haski sud lazan i da je namjenjen iskljucivo satanizaciji srba od nato snaga i da se izmislja bilo kakav razlog da se optuze srbi. To sada isto pokusavaju napakovati i rusima, samo sto su rusi prevelik zalogaj za nato, pa ce ih rusi sye ba ti.

Dzordz

Bravo Boske **** te moj tata

Zabiljezeno

Osudjeni ratni zlocinac koji nije pocinio nijedan zlocin, samo kada vas Gotovina nije "zabiljezen".

Cika

Izgorese mundzosi :)

Konobar

***

***

Uvek treba Gazda da ih drži na povodcu

/ Najnovije