Njemački zastupnik: Milanović nanosi veliku štetu Hrvatskoj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Regionu Reklo bi se regionalni stetocina Hajvan erste klase !!!Analni sapun iskuhan od veprovih butina ….

TNT

Srbiji ima Acu Lukasa, Hrvatska ima Zorana Milanovica, da tacno je da ne obavljajuiste funkcije, to stoji, ali sve ostalo im je isto. I jedan i drugi bi da kazu nesto pametno, i onda kazu nesto sto niko ne razumije, pa cak ni oni sami. Druga poveznica je ta sto vole na Crtu, s tim sto to Aca ne krije za razliku od Milanovica. Ali Predsjednika izdaje njegov jezik kao i njegovo klosrsko_ulicarsko ponasanje ali govor tijela, koje je potpuno isto kao i kod pomenutog slavnog Srbijanskog Umetnika.

Panzer

Ovaj se pita u Bundestagu nešto isto kao i ja.Obično mišljenje jednog parlamentarca koji pljuje po Predsjedniku jedne države koju Bošnje mrze više nego Srbiju

Isto samo drugacije

Zna se da je milanovic ruski agent kodnog naziva stakor i da mu je zadatak izazvati nered,pa i ratne sukobe na zapadnom Balkanu da bi se paznja barem dijela svijeta skrenula sa Ukrsjine odnosno ruske agresije.Plenkovic koji je hrvatski premjer ima drugaciji stav prema BIH,a to je da uz pomoc eurozastupnika pucana politickim sredstvima natjera Bosnjake da potpisu zahtijev odnosno prijedlog covica za izborni zakon u BiH.Dakle obadvojica se slazu da treba unistit BiH,ali su im samo sredstva drugacija.

Papa Majk

Šta se desilo sa Milanovićem ,očito je da mu je nešto izmjenilo razum?! Ovo nije isti čovjek koji je zadnji put izabran za predsjednika! Ili je nadrogiran nečim do sada nepoznatim ili neko psihotronsko oružje...?!Ovo je isto tjelo ali nije ista osoba,ubjeđen sam!!!

/ Najnovije