Njemački mediji upozoravaju: Hrvatska i Srbija zveckaju oružjem

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Predvidljivo

Vjerojatno su stanovnici Vukovara, Srebrenice, Temishvara, Sofije, Prishtine, Podgorice, Skopja, Bukureshta i Budimpeste svjesni da je samo pitanje vremena kada bi ih beogradski kadrovi mogli opet preko teritorije napasti (novi valovi agresoskih tariguzta).

Iz arhive

Okorijeli, bogati i prebogati svetosavski ekstremisti i popagandisti te ratni zločinci kalibra smederevskih (beogradskih) tariguzista poput Ivice Dachicha i Sinishe Malog forsiraju nekakve sporedne shupljake sa ciljem prikrivanja svojih koristoljubivih i etnichki motiviranih umorstava svojih komshija i sugrađana poput nekad mnogobrojnih potomaka multikonfesionalnih brakova poput hrvatsko jevrejskog Andrije Hebranga 1949-e, bugarsko mađarske Lili Abadijeve 1946-e, te rumunsko sandzacke trudnice Gete Kučević 1920-e sa plodom u njoj, kao i rusko americhke Josephine Hruschov 2020-e.

Evidentirano

Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(kao napad na Kiru Gligorova u Skopju 1995-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice (poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocidnost (poput one nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e).

zoma

Hrvatska je NATO ali Srbija je duboko u rektumu od Rusije i Kune tako da može biti svega.

Znamo

Znamo svi da Njemačka vodi politiku na Balkanu! Dok su se ujedinili oni, nas su razjedinili. I to stalno rade! Dobili su jeftinu radnu snagu! To je i Hitler htio! Samo su ovaj put mudrije odradili to!

Džasmin

Jao opet naši dijasporci i njihov jezik dijaspora Bosanski.Haha koja to nepismenost i jadni neznaju da poprave greške koje su ukazane.I sad nama takvi govore o ratu a neznaju bosanski jezik.

Slava Storonci

Srbija i Hrvatska nemaju razloga za međusobni sukob. Razlozi za međusobnu suradnju su više nego očiti. Ovo sam čuo od samoga Vučića nekoliko puta i s njim se slažem. Pitanje je što će biti s drugima na ovim prostorima? Nikome ne trebaju, pa ni osni sami sebi.

Slava Storonci

PS: Samo da objasnim gornju tvrdnju. Srbi i Hrvati su uglavnom riješili međusobna međunacionalna "potraživanja" . Hoću reć, riješili su nacionalna pitanja oba naroda, barem što se tiče ove dvije države i dva naroda.

/ Najnovije