Njemački mediji: Tri razloga za litijum iz Srbije i dva protiv

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zahtijev

Vučić je tražio od njemaca da mu osiguraju pristup EU bez obaveza i dozvolu da realizira "srpski svet",a njemci su spremni to prihvatiti,ali im malo smeta,jer srbija traži da se isele svi muslimani iz Bih,ado 200 00 bi dozvolili da ostanu,ali asimilirani.

A mozda treci glas protiv

Zato sto je Srbija ratni zlocinac i pocinitelj genocida nad Bosnjacima i zato sto treba da obestetti tolike zrtve ratnog silovanja, razaranja i mucenja !

Reuf

Jel sad svima jasna uloga Schmidta i njemackih planova? Postavili su na silu lika da se izivljava na muslimanima skrecuci paznju od Majevice i Ugljevika, ignorisuci cheetnickaaaa orgijanja, mlako regujuci sa pripremom terena povezivanja srbijanskog Jadra i bosanske Majevice u jednu cjelinu preko svesrpskog sabora i konfiskacije drzavne imovine za potrebe Njemacke.

Njemacka trazi da se isele muslimani iz Bosne

Vučić je tražio od njemaca da mu osiguraju pristup EU bez obaveza i dozvolu da realizira "srpski svet",a njemci su spremni to prihvatiti,ali im malo smeta,jer srbija traži da se isele svi muslimani iz Bih,ado 200 00 bi dozvolili da ostanu,ali asimilirani. ka Zahtijev Bosna je HRISTOVA

Bosnjak

Bosna je HRISTOVA ka Njemacka trazi da se isele muslimani iz Bosne Bosna je nasa!

Drft

Tarabići su dali proročanstvo da će svi Srbi moći da stanu pod krošnju jednog drveta....

Sanjas otvorenih ociju

Bosna je nasa! ka Bosnjak turska je vasa

Tarabića unuk

Tarabići su dali proročanstvo da će svi Srbi moći da stanu pod krošnju jednog drveta.... ka Drft nisi procitao prroročanstvo do kraja....kad se to desi SVI OSTALI će da stanu pod jedan maslačak.

/ Najnovije