Njemački kancelar stopirao obaveze i hitno leti kod Vučića?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne pijem dok paja vozi

Ko ce sad ostat ziv od ***g i kompanije oko njega. Klempavi vulin najavio beograd na nebu. ***li

***

***

Prekopirali clanak sa Index-a

i oreveli na “bosanski”? hahahahahahahha

Matrixus

Opet Vučić, sad Njemačka želi da pomogne razmjenu litija za tuđe teritorije... Šta je to, malo litija za neko malo uništavanje prirode i života dok nekakvi glupavi i pokvareni NVO misle o prirodi!!

Litonja

Što ti znači pronaći rudu litij i sad će mu svi redom dolazit *****it kako bi sklopili sa njim ugovor o iskoristavanju te rude neophodne za izradu auta i elektrotehnologije.Kad se to uhoda vučić će moći raditi što god hoći i BiH je gotova uz pomoć cijelog zapada.Alarahmetile.

***

***

Micky

Na zalost u ovako ozbiljnom trenutku Zapad nema lidere tipa Churchill-a ili Roosevelt-a! Da postoje takvi lideri oni bi pustili Srbe da krenu u realizaciju "Srpskog Sveta" oružanim nasiljem a onda bi bombardovali Srbiju, ušli sa svojim trupama u Beograd i okupirali Srbiju na isti nacin kao sto su okupirali Njemacku nakon Hitlera. Podijelili bi Srbiju na "Vojne uprave" okupacionih zemalja i proveli denacifikaciju srpskog drustva. Zabranili rad svetosavskoj sekti i ponovo pokrenuli rad pravoslavne crkve ugasene krajem 19-tog stoljeća. Ostali u Srbiji dok denacifikaciju u potpunosti ne provedu a troskovi okupacionih snage bi se pokrili iskopavanjem litijuma. Od krucijalnog znacaja je da se ne ponovi greska koju su napravili komunisti sa Titom na celu koji su samo djelomicno proveli denacifikaciju dozvolivši svetosavskoj sekti da nastavu svoj rad na duhovnom uzdizanju srpskog neonacizma u Srbiji.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

PICOUSTI RATNI ZLOČINAC,ALBANSKO KO PILE!!

/ Najnovije