Nije znala da je trudna: Došla na operaciju vena pa se slučajno porodila u liftu

Radiosarajevo.ba
Nije znala da je trudna: Došla na operaciju vena pa se slučajno porodila u liftu
Arhiv / Ilustracija
Nesvakidašnji slučaj dogodio se prije nekoliko sedmica u Općoj bolnici u Kraljevu kada se pacijentkinja iz Novog Pazara porodila na odeljenju hirurgije, a ono što je ovaj slučaj učinio posebno intrigantnim je činjenica da ona nije znala da je trudna.

"Pacijentkinja poprilično krupne konstitucije je došla u bolnicu kako bi operisala vene i niko nije posumnjao da je trudna, pošto je zbog istog problema dolazila i prije tri meseca. Tih nekoliko dana koliko je provela u bolnici ona nikome nije govorila da je pred porođajem", priča izvor iz kraljevačke bolnice, prenosi Srbija Danas

Možda od lekara i bolničara niko ne bi ni saznao ništa da porođaj nije krenuo u liftu u kom se ona nalazila nakon što je otpuštena iz bolnice poslije uspješno obavljene operacije vena.

"Počela je da joj lije krv niz nogu, a onda se pojavila bebina glava. Munjevito smo reagovali, odveli je hitno u salu i ona je tamo rodila zdravu devojčicu", priča kroz smijeh izvor u još uvek u nevjerici zbog svega što se desilo.

Iz bolnice nisu želeli da pričaju o detaljima ovog slučaja, najviše zbog porodičnih odnosa, ali su potvrdili priču.

"Pacijentkinja navodno nije znala da je trudna. Najvjerovatnije su u pitanju poremećeni porodični odnos", rečeno je iz bolnice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije