Nije do Crne Gore, i u Albaniji je nestalo struje: Evo gdje je kvar počeo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Medi

Novi hrvatski Tesla, Mate Rimac, predstavio svetu svoj novi Bugati, a za par dana će svetu predstavit i svoj robotaksi. A neće vam biti dobro kad vidite ovu novu vatrenu Hrvaticu u šahovnici: PODRŠKA VATRENIMA VIDEO Zgodna Magdalena zablistat će i danas, najavila iznenađenje: 'Sigurna sam u pobjedu!'.

The Big Lektor

"struja se vratila" aahahahahaaaa novinari

Zakantar

Novi hrvatski Tesla, Mate Rimac, predstavio svetu svoj novi Bugati, a za par dana će svetu predstavit i svoj robotaksi. A neće vam biti dobro kad vidite ovu novu vatrenu Hrvaticu u šahovnici: PODRŠKA VATRENIMA VIDEO Zgodna Magdalena zablistat će i danas, najavila iznenađenje: 'Sigurna sam u pobjedu!'. ka Medi Prema duhovnonaučnim istraživanjima još početkom XX vijeka došlo se do spoznaje da se dvije najveće nesreće koje su zadesile evropsku civilizaciju i kulturu -- fudbal i film!

Kako sam vec rekao, debeli debildjonac pali klimu.

Nemere izdurat vrucinu od puste stomacine. Pokusava pivchugom, a od toga mu bidne jos vrucije. Zatim pokrese sve klime u kuci. Rezultat razvidan. Aj zdravo.

tuner

nepismeni vidis li sta pises: Kvar je također identifikovan na pruzi Prizren. Znas li uopće prevesti sta je to pruga u ovom slucaju? Pruga ti u mozgu

/ Najnovije