Nije bilo čedomorstva: Preokret u slučaju bebe bačene u septičku jamu

Novosti.rs
Nije bilo čedomorstva: Preokret u slučaju bebe bačene u septičku jamu

Beba pronađena u septičkoj jami u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici, u Sonti kod Apatina, umrla je prirodnom smrću, saznaju Novosti.

Iako istraga zvanično nije završena, a majka Sabrina Nikolić (25) juče u popodnevnim časovima saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, nezvanični rezultati obdukcije pokazali su da u ovom slučaju nema čedomorstva, već da je novorođenče rođeno mrtvo.

Sumnja se da se Sabrina Nikolić, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, prije tri nedjelje prijevremeno porodila. Kada je vidjela da beba ne diše, tek rođenog dječaka bacila je u septičku jamu. Nagađa se da je ona to učinila u stanju nervnog rastrojstva.

Sve je otkrio njen suprug Kristijan u utorak, kada se vratio iz Mađarske gdje trenutno radi kako bi izdržavao porodicu. Vidio je da mu supruga nije trudna i da nema djeteta, pa je u utorak pozvao policiju. Odmah su stigle ekipe Hitne pomoći i pogrebne službe.

Nikolići imaju još dva sina starosti tri i četiri godine, a prije dva mjeseca ovaj bračni par izgubio je 18-mjesečnog sina Stefana, zbog  upale slijepog crijeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije