Nevrijeme u Hrvatskoj uzelo i treću žrtvu: Poginuo 40-godišnjak

0
Hina
Nevrijeme u Hrvatskoj uzelo i treću žrtvu: Poginuo 40-godišnjak
Foto: Facebook / Žestoka oluja obrušila se i na Slavonski Brod

Nevrijeme koje je u srijedu kasno popodne pogodilo Brodsko-posavsku županiju odnijelo je život jedne osobe na području općine Cernik – 40-godišnjaka u automobilu na koji je palo stablo, potvrdila je glasnogovornica policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Ovo je treća žrtva nevremena u Hrvatskoj, uz 50-godišnjaka i 48-godišnjaka koji su poginuli u Zagrebu.

U cijeloj Brodsko-posavskoj županiji građani ubrzano pokušavaju sanirati štete na krovištima obiteljskih kuća i gospodarskih objekata koji su stradali u naletima olujnog nevremena, a u toku je i sjednica županijskog štaba civilne zaštite te se prikupljaju podaci o trenutnoj situaciji.

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

U Starim Perkovcima u općini Vrpolje od udara groma zapalilo se sijeno na jednom obiteljskom gospodarstvu.

Na širem području Slavonskog Broda djelomično je normalizirana opskrba električnom energijom, Hitne službe i dalje su na terenu.

Ovo je jedno maleno mjesto, kod Lipika... Zove se Dobrovac. U trenu je ljudima nestalo sve što su stvarali...

Velik dio Hrvatske je danas poharalo nevrijeme. Rušilo je, čupalo, ubijalo... Pijavice su sve češće. Imovina ljudi koji su čitav život gradili "ognjište svoje", nestaje pred vjetrom, tučom... Ovo je jedno maleno mjesto, kod Lipika... Zove se Dobrovac. U trenu je ljudima nestalo sve što su stvarali... Mi smo danas "imali sreće", crni oblaci, na Bilogori su se raspolovili, kod nas je samo grmjelo i kišilo, a s druge strane su sijali užas... Poharana je Požeština, Nova Gradiška, Vinkovce, Slavonski Brod... U Cerniku je poginula jedna osoba... Čuvajte se, čuvajte svoje živote, to je najvrednije što imamo...

Posted by Virovitičko-podravska županija on Wednesday, July 19, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije