Neviđena nesreća u Srbiji: Vozač uletio u trpezariju - objavljene slike

1
Radiosarajevo.ba
Neviđena nesreća u Srbiji: Vozač uletio u trpezariju - objavljene slike
Foto: RAS Srbija / Neviđena nesreća u Srbiji

Porodica Pavlović iz šabačkog naselja Letnjikovac u Srbiji imala je neprospavanu noć zbog nesvakidašnje nesreće.

Tako je jutros oko pola dva, njihov komšija T. M. probio dvorišnu ogradu i kroz prozor do ulice uletio vozilom u dnevni boravak njihove kuće.

"Ja sam spavala, a suprug tek što je bio legao. U drugoj sobi je spavala svekrva. Mene je iz sna probudila strašna detonacija. Nisam znala u tom trenutku šta je, a kada smo otišli u dnevni boravak nismo mogli da vjerujemo šta se dogodilo. Auto je bio u sobi, samo što nije ušao u električni šporet, a napolju su ostali samo zadnji točkovi", ispričala je Milena Pavlović.

Suđenje za planiranje terorističkog napada u Zenici: Pročitane poruke s mobitela osumnjičenog

Suđenje za planiranje terorističkog napada u Zenici: Pročitane poruke s mobitela osumnjičenog

Dnevni boravak su, prema njenim navodima, prekrili prašina, staklo i cigle. 

"Sto, osam stolica, kuhinja, fotelje, laminat, tepisi, sve je uništeno. Sve je bilo novo pošto smo prije četiri godine kupili staru kuću i renovirali je i tada unijeli nove stvari. Svaki dinar smo uložili u kuću, a sad ne znamo šta ćemo. Sve se može nadoknaditi i popraviti, ali od stresa koji smo preživjeli ne znam kako ćemo da se oporavimo", rekla je Milena.

Neviđena nesreća u Srbiji - undefined

Foto: RAS Srbija: Neviđena nesreća u Srbiji

Pavlovići su u trenutku kada su ugledali automobil u svom dnevnom boravku bili u tolikom šoku da nisu bili u stanju da pozovu policiju, piše Telegraf.

Pretpostavljaju da je neko od komšija prijavio policiji da se nezgoda dogodila. pa su policajci ubrzo stigli i obavili uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije