Nesvakidašnji slučaj u Hrvatskoj, prebio turistu zbog ležaljke: Policija ogradila plažu, bilo i krvi

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kakav nesvakidasnji slucaj?

To mozete macku o rep. Ovo ne da je svakidasnji, nego je svakosatni slucaj na jadranskoj obali. Svjedocanstvo iz prve ruke... Sto se tice zakona, tamo je precizirano da 30% svake plaze pod koncesijom koncesionar mora ostaviti slobodno, upravo radi posjetitelja plaze koji zele prostrijeti rucnike. Ovoga se naravno niti jedan koncesionar ne pridrzava... I upravo ovako i rade, cijelo vrijeme drze lezaljke posvuda po koncesijskoj plazi i samo se usudi dotaci je, evo ga odmah... Dodaj na to dalmoski temperament i od tuce te samo moze spasit ako vidi da si utreniran do bola, inace napada fizicki. A cak i ako jesi, opet se svadja, vice, prijeti pojacanjem... Tako da ti je najpametnije pronaci plazu gdje nije koncesija i imas lijepo svoj mir. E sad, ovo nije tesko ovdje gdje sam ja, jer je pretezito kamenita ¨¨plaza¨¨ bolje receno stijene stotinama metara, ali po Makarskoj rivijeri je nesto teze.

Koel

Bljakkk kakvi su ovo divljaci nigdje na svinetu nema kao u hr sta rade stoka

Jos samo da nauce vozit po trotoaru....

Bljakkk kakvi su ovo divljaci nigdje na svinetu nema kao u hr sta rade stoka ka Koel

Niko

ne sme lezaljke da dira.Samo ujudbeno,ko Chirilicni DR Chovke.

Ljiljan

Ja ne znam koja budala ide u malu posranu fašističku krvačku a toliko ljepših,pristupačnijih,jevtinijih i gostoprimljivijih destinacija u regionu I šire !!

Cd

Kakvi su to primitivci i divljaci ti dalmoshi strasno.Kao da je jedno more na planeti to njihovo.Ormarcine i kreveti iz doba jugoslavije a zalogaj bogatstvo jos ti rokne bjelog luka da pijes sto vise.pogan

/ Najnovije