Nestao mladi Amerikanac u Baškoj Vodi, porodica moli za pomoć

Radiosarajevo.ba
Nestao mladi Amerikanac u Baškoj Vodi, porodica moli za pomoć
Foto: Nestali.hr / Jacob Andrew Lingo

MUP Republike Hrvatske je u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavio nestanak 18-godišnjeg Amerikanca Jacoba Andrewa Linga.

Mladi Amerikanac nestao je prije 10 dana. Kada se posljednji put čuo sa svojom porodicom naveo je da se nalazi na području Baške Vode i da planira posjetiti Split, piše Slobodna Dalmacija.

Policija radi na slučaju, no obitelj je zabrinuta i moli za pomoć kako bi se Jacob vratio kući. Ako netko zna nešto o njegovom kretanju, neka javi policiji ili američkom veleposlanstvu, poručuju.

Jacob je visok 182 centimetra, ima smeđu kosu i zelene oči. Putuje sam. SAD je napustio 24. juna, a u Beč je doputovao idućeg dana.

Bio je nekoliko dana u Austriji, a potom je putovao u Švicarsku, Francusku i Italiju. Za to vrijeme bio je u kontaktu s prijateljima i obitelji.

Iz Baške Vode javio se 25. jula, kad je posljednji put kontaktirao s obitelji. Operater ne može ući u trag njegovu mobitelu, a nije koristio ni karticu.

Jacob je planirao posjetiti Split i Dubrovnik, a zatim se vratiti u SAD letom iz Beča 15. augusta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije