SAD na nogama: Svi tragaju za dječakom (2) čiji su roditelji nađeni mrtvi

Radiosarajevo.ba
SAD na nogama: Svi tragaju za dječakom (2) čiji su roditelji nađeni mrtvi
Foto: Policija / Nestali dvogodišnjak...

Cijeli SAD je na nogama - svi u Oregonu tragaju za dvogodišnjim Aidenom Castiel Salcidom, nakon što su njegovi roditelji pronađeni mrtvi u automobilu u Montani. Pretpostavlja se da je otac ubio majku, pa onda sebe.

Dječakovi roditelji, Daniel Salcido i Hannah Janiak, nisu bili u braku i za njima je, zbog razbojništva i pljačke, bila raspisana potjernica još prošle godine. 

"Hannah je trebala doći na služenje kazne 11. jula 2019, no nije se pojavila", saopćeno je iz policija. 

Zabrinuta obitelj, koja se nije čula sa ovo dvoje, prijavila je njihov nestanak isti dan kada je Hannah trebala otići na služenje kazne. 

Ovog četvrtka, policija je zaustavila vozilo u kojem su bili, a policajci su dali lažne podatke o identitetu. Ipak, policiji je sve bilo sumnjivo, a onda je vozač pokušao da pobjegne. Nisu uspjeli, policajci su probušili gume, ali, dok su došli do vozila, njih oboje je već bilo mrtvo. 

Žena je bila upucana u glavu, a muškarac je imao rane koje ukazuju na samoubistvo. 

Istražitelji su sada posebno zabrinuti za mališana, koji je nestao, i uputili su apel javnosti da im pomogne pronaći dvogodišnjaka. 

"Hannah je bila dobra majka, tvrdi njihova obitelj. Također su rekli da su njih troje bili beskućnici, te da su kampirali u blizini 'greenwaya' u Medfordu", dodali su iz policije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije