Nesreća u Srbiji: Na groblju eksplodirao mrtvački sanduk, povrijeđena žena

Blic.rs
Nesreća u Srbiji: Na groblju eksplodirao mrtvački sanduk, povrijeđena žena

Starija žena D. A. (71) povrijeđena je u bizarnoj nesreći na Srpskom pravoslavnom groblju u Bečeju kada je eksplodirao sanduk, piše "Blic".

Kako saznaje "Blic" iz izvora u policiji, danas oko 11.20 časova u Bečeju u Ulici hajduk Veljka bb na Srpskom pravoslavnom groblju u kapeli došlo je do eksplozije pogrebnog kovčega u kome se nalazilo tijelo pokojne D.G. (72) iz Bečeja.

Do eksplozije je došlo najvjerovatnije usljed reakcije toplote i suhog leda kojeg su radnici JP "Komunalac" u flašama postavili u kovčeg.

"Prilikom eksplozije dijelovi drvenog sanduka pogodili su D. A. (71) iz Žablja koja je zadobila lakše telesne povrede u predelu desne strane lica, lakta i koljena ali je za svaki slučaj prevezena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede i obavljena dalja dijagnostika", priča izvor "Blica".

Dodaje da je istraga o ovom nemilom incidentu u toku te da je o svemu obaviješteno i nadležno javno tužilaštvo koje treba da utvrdi da li u ovom slučaju postoje elementi nekog krivičnog djela.

Međutim, šef pogrebnog sektora JP ''Komunalac'' u Bečeju Stanislav Nešić tvrdi da je ova informacija nije tačna i da se ništa ni slično nije desilo u Bečeju.

"Ne znam ko je to rekao, ali to je čista laž i izmišljotina", kratak je bio Nešić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije