Nervozni Vučić: 'Hrvati i Albanci misle da su jaki, ali ja im poručujem...'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Srbija je u svakom smislu potonula samo rezimski mediji uvelicavaju stvari po Vucicevim smjernicama . Vojska im je u nikad gorem stanju !

Je

li to politika "sto za jednoga" ponovo isplivala na povrsinu?

Vucic

NATO misli da je mnogo jak... ali srbija nece .... ha ha ha

Kralj

Izmedzu redova poruka bosnjacima da vi niste vrijedni ni spomena, jer cemo sa vama lahko ili cete se vi sami porokati kao i u krajini 90-tih a danas u sarajevu politicki obezglavljeni zahvaljujuci poturenim patriotima kao kojovic , mandici, radonjcici i jos neki

Veteran

Ne podcjenjujte vojsku Srbije. Pogotovu ne danas kada su dobro naoruzani,a da se vojska Srbije ukljucila u proslom ratu danas bi Bosna bila u sastavu Srbije kao i dijelovi Hrvatske tj.Srpska Krajina.To je bila velika greska Milosevica ,kao i ona granica na Drini,koju mu ni jedan Srbin nece oprostiti.

L

koliko puta sda talibanima treba ponavljati da je bih odavno podjeljena, samo vi to ne zelite prihvatiti? Tamo gdje se vijori srpska zastava-to je srpsko, tamo gdje je hrvatska zastava-to je hrvatsko, a bosnjacko je samo ono gdje stoji zastava s ljiljanima lazne armijebih tj. bosnjacke mudzahedinske vojske, koja je srbima i hrvatima ritualno odsjecala glave. Sve dok uporno budete odbijali prihvatiti tu cinjenicu, razlaz je neminovan. I sta vam tu nije jasno???

Tigar

Ako tako nastavite mogli bi uskoro sa kalemegdana vidjet sve srpske zemlje

Hm

Sa Srbijom se niko ne može igrati! Švabe su uvijek lomili zube, kad su sa Srbijom ratovali! To ne mogu, izgleda, nikako da oproste Srbima!A, za komšije, Hrvate i Muslimane, znamo, da su uvijek pomagali okupatorima, i ratovali protiv Srba! Valjda , iz straha od najvećeg naroda, mržnja izađe na površinu!

/ Najnovije