(Ne)očekivano: Vučić komentirao Milanovićevu izjavu da je "Kosovo oteto od Srbije"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

kAKkAakK

Idu rusi ;)

Al svijet zabolje

***

Franja z Trgovišča

Zoki vrag te **** ,kaj se ne spominaš Srbov kaj smo ih z Hrvatske z Olujo otpuvali .Sedaj mi pun Zagreb nekašni Nepalcov ,Filipincov ,Indijancov i Šiptarov.A gde jesu Srbi pitam Zoki,gde jesu pak sam ih razmel govoriti.Kaj se tebe dotika Kosovo ,kaj imaš rad da zjutraj nebu pečen kruh ,peciva ,burek.to hočeš Zoki ,samo vraga tiraš.

Samir

Ova izjava nije znak ljubavi Milovanovica sa zvanicnim Beogradom, Milovanovic samo citira cinjenice. Kosovo je bilo AP (autonomna pokraina) kao sto je sada Vojvodina, ranije u sastavu SFRJ a kasnije SRJ. Mozete biti za ili protiv politike jednih ili drugih ali to su cinjenice.

Bosanac

****

Nikolica s prikolicom.

Brutalna istina, ali nije objasnio i razloge (milanovića konstanta u komentarima). Srbija još uvijek nema demokratski kapacitet za prihvatanje Kosova u sastav Srbije. Ovo vam može potvrditi svaki pristojni i iskreni Srbin. Pogledajte im samo članke i komentare zadnjih 3o godina.

jugoslavija

>>Ova izjava nije znak ljubavi Milovanovica sa zvanicnim Beogradom, Milovanovic samo citira cinjenice. Kosovo je bilo AP (autonomna pokraina) kao sto je sada Vojvodina, ranije u sastavu SFRJ a kasnije SRJ. Mozete biti za ili protiv politike jednih ili drugih ali to su cinjenice. ka Samir<< toje tito uradio kosovopokrajinu i vojvodinu SVE JE TO SRBIJA

JUGOSLAVIJA

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

@franja z trgovicsa

Zoki vrag te **** ,kaj se ne spominaš Srbov kaj smo ih z Hrvatske z Olujo otpuvali .Sedaj mi pun Zagreb nekašni Nepalcov ,Filipincov ,Indijancov i Šiptarov.A gde jesu Srbi pitam Zoki,gde jesu pak sam ih razmel govoriti.Kaj se tebe dotika Kosovo ,kaj imaš rad da zjutraj nebu pečen kruh ,peciva ,burek.to hočeš Zoki ,samo vraga tiraš. ka Franja z Trgovišča To sto si napisao nije hrvatski jezik vec slovenacki. Kajkavstinu ste ukrali od slovenaca, a stokavicu od srba. Vasa je samo cakavica, a koliko danasnjih tzv. hrvata govori istu? To ti je ujedno i pravi broj hrvata u hrvatskoj.

Gh

Sta je bilo zoki, proradili srpski slobodarski geni?!

Bursacu izrodu

Samo da se sjetim familije onom izrodu draganu bursacu koji kaze da kosovo nije srpsko. Kako nije srpsko kad mu je ime na srpskom jeziku, znaci polje ptice kos, a sta kosovo znaci na albanskom, nista, zato sto nije albansko niti ce ikada biti. A ti dragane, lazni srbine, se mozes komotno preseliti kod tebi voljenih albanaca, da vidimo kako ce te pripaziti.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ja sam

Biće im super skupa

/ Najnovije