Nenad Periš uputio molbu medijima: "Znam da ćete shvatiti"

0
Radiosarajevo.ba
Nenad Periš uputio molbu medijima: "Znam da ćete shvatiti"
Foto: Nova.rs / Nenad Periš

Nenad Periš uoči pogreba svoga sina Mateja u subotu je uputio molbu medijima. Još jednom je zamolio da se pogreb održi bez pozornosti medija.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

"Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju porodicu se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu.

Izbori u Hrvatskoj: Ava Karabatić imala više glasova od ministrice kulture

Izbori u Hrvatskoj: Ava Karabatić imala više glasova od ministrice kulture

Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem", napisao je Nenad.

Podsjetimo, dvadesesedmogodišnji Splićanin nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a u srijedu ujutro je njegovo tijelo nađeno i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje, nizvodno od Beograda.

Matej Periš bit će sahranjen u Splitu, jer je petomjesečna potraga za nestalim mladićem obistinila najcrnje slutnje - mrtav je.

Matejev otac Nenad Periš, koji nije gubio nadu svih ovih mjeseci, oglasio se na Facebooku i oprostio se od sina, zahvalivši se svima koji su mu pružali podršku.
Nenad Periš je napisao "Hvala", dodao srce i emotikon ruku u molitvi, i postavio pjesmu Olivera Dragojevića "Stine".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije