Nenad Čanak: "Putin namjerava započeti rat i preko Milorada Dodika"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Avenger

To je poznato i neće moći...

Ura Ura

BICE TAKO VRIJEME *Mir s vama

Komentar

*vi *ako nemate nista znacajnije da objavite na ovom portalu. Totalno beznacajn lik u svemiru.

071

Ubili su zlotvori 1600 djece...rđom kapali dok im je koljena.

Bosanac

*se *da ocistimo BOSNU od **

dP

*se *da ocistimo BOSNU od **ka Bosanac A ko to Vi matere ti ? To bi se neko borio za tajkune, srednjoškolce na visokim pozicijama i ostalu lopovsku bagru ? Miran mišu, pamtim takve u ratu, prvi su bježali.

071

Uvijek su lagali, prije rata, za vrijeme rata, posle rata ... a danas lažu i doje lažima djecu čim se ispile. Ništa novo. Sve laži i mitovi. Ubili su zlotvori 1600 djece...rđom kapali dok im je koljena.

Ljiljan

Jedan od pošteniji mađara i mađarski paora ,koji je ušao u politiku da se suprotstavi svetosavskom terorizmu,servskoj mitomaniji I kačavandinim podanicima!

Nadimak

Zaista me nije briga ko je u pravu ili ko je kriv, samo me strah rata i jada i bijede. I nemoci da uticemo na ovo ludilo.

Tarabic likes this

;-)

Guest

Guest Znam da vas ima jako pametnih. Zakljucujem po komentarima odredjenih osoba. Ali jeste li skuzili cim dodju u muski klimaks jao pao oni " ratuju pricom " bar da se na tom polju potvrde kao maco. Prisjetite se svih doskprasnjih "ratnika ".

◇◇◇◇

A ko bi trebao ratovat,sirotinja Nece se to desiti,ja mogu kre uti samo protiv sda lopovskih famelija i vecina bosnjaka tako razmislja i uradilo bi to 100%.mislim da bi se desilo i na drugim stranama isto.lopovi i politicari zajedno s svojim famelijama trebaju platit drebelu cijenu.a ne sirotinja.

Šta je Mile

BICE TAKO VRIJEME JE *TAKO. ka Ura Ura Ura BAYRAKTAR TB2, Ura Jevelin, Ura NLAW... Jesi vidio šta ovaj trio fantasticus radi od ruskog *? Pazi šta želiš- može se ostvariti ;) A onda...

Slava herojima, slava Ukrajini, smrt neprijatelju!

.

071

@071 Skini se sa mog nicka.

De

De ba smrsaj malo, ne valja za zdravlje. I zasto neki mediji pitaju ovakve ljude, huskace ista, pa kakv on ima legitimitet da prica, 18 glasaca iz ulice gdje zivi. Ajd ba ostavite nas.

071

Uvijek su lagali, prije rata, za vrijeme rata, posle rata ... a danas lažu i doje lažima djecu čim se ispile. Ništa novo. Sve laži i mitovi. Ubili su zlotvori 1600 djece...rđom kapali dok im je koljena.

Pero

Nikada narod u okruženju neće doći pameti, sve je to sjeb..... Svi nam se smiju. Svi vjerujemo u boga a ponašamo se kao životinje,stidim se samoga sebe, a o ostalima da i ne mislim.

G*vno vam

*se *da ocistimo BOSNU od ** ka Bosanac

/ Najnovije