Naslovnice sutrašnjih tabloida u Srbiji: Boj u NY i još jedan poraz pretvoren u 'veliku pobedu'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Derim

U tekstu rezolucije, jasno i nedvojbeno stoji da nije krivica za dokazani genocid na cijelom narodu. Ali boga mi reakcije iz srbije i rs-a govore upravo suprotno.I iskreni pozdrav i naj bolje zelje casnim i, postenim i iskrenim Srbima.

Derim

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Jedini bolestan ovde i srbofoban si ti

E vidi im matematike , kenjam im se ****** i bolesne mozgove. Njima je 87 od 193 , dvije trecine. Iako od tih 87 , njih sezdeset i nesto , nije glesalo protiv . Tesko i neizljecivo bolestan veliki dio naroda. ka Derim Gdje si ti isao u skolu i koju si ti matematiku ucio, neku serijatsku? Svugdje na svijetu ako hoces bilo sta da usvojis moras imati vise od pola glasova za od ukupnog broja, nebitno ko je bio protiv a ko suzdrzan. Bitno je da je manje od pola bilo za i zato se takva odluka ne moze usvojiti, ni u jednoj drzavi na svijetu, samo u un moze, cime un pokazuje da je najobicniji instrument ostvarivanja americke politike. Nije mu dzaba sjediste u njujorku. Moze li se u njemackom parlamentu usvojiti odluka sa manje od pola glasova za? Sta lazes vise demagogu jedan?

333

@Jedini Idi prvo procitaj proceduralna pravila za ovakvo glasanje, zatim odi opet poslusati Dodika i Vucica kako govore da su Srbi genocidni narod. Koliko vidim i cujem, jedini srbofobi u cijeloj prici su velikosrpski nacionalisti. Optuzujes covjeka da je demagog zato sto kaze da se rezolucija izglasala po pravilima kako se izglasava, a ne po pravilima i odnosima u svijetu kako zamislja neki mitoman? Uz to, to sto se ti licno identifikujes sa najgorim sto Srbi imaju da ponude, a to su fasizam, ratni zlocini, autokratija, obozavanje vodja, i najgori politicki predstavnici u regiji (i to u ostroj konkurenciji), to je stvarno samo i jedino tvoj problem.

Bnk

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Luđaci.

Ovi su ludi 1000% oni u svemu traže opravdnje i uvijek su izgubljene bitke pobijedili.Kompleks narod vođe.Njih mora neko j.... i tlačiti pa makar sami sebe...Jad i čemer od naroda.

Ne pijem dok Paja vozi

Znate li vi koga ponižava te? Jel znate da Vučko sa usnama može raseći lubenicu na 64 komada

Nije lako

Strasno. Ljudi u srbiji zive jadni u mraku sa ispiranjem mozga svakodnevno. Red vucica, red zadruge.

Ne pijem dok Paja vozi

***

visocica 1662

KAD SE PROBUDIŜ NOGE TI OTKRIVENE A SOCIJALA JOŠ NIJE STIGLA, IDI KOPAJ PO KONTEJNERIMA. ka Srb IN/ *****E PFUUUUJ ******EMA ****A Ide vrijeme da vidimo ko ce kopati po kontejnerima jadu genosidni.Nezna se ko ima vise turske krvi u venama i cije su pra pra babe zegali tuirski vojnici.

IVA

SRBIJA I RS SLAVE JOŠ JEDAN DOBIJEN BOJ VUČIĆ IDE NA OBRADU KOD KACAVENDE PRIJE OROGLASENJA ZA SVECA A SRBIJA ĆE U BLOKADU OD ZAPADA

/ Najnovije