Napeto na Kosovu: Pripadnici srpskih snaga s maskama napali i pretukli kosovsku porodicu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Primer i uzor

Haradinaj poručuje: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati.

Nick

Baš notorno, gdje god ih ima, pokušavaju napraviti sr...

EU

BEŽITE LJUDI DOLAZE POVAMPIRENI ŠIPTARI DA VAM VADE ORGNE!

KiM

Beograd nigde u okruženju ne dozvoljava Srbima da žive u miru, samo da ne zaborave na stare planove i ideje.

Bosna

***

Sarita

Kad citam komentare ovoga teksta, vidim koliko ima psihicki bolesnog naroda na Balkanu 😁😁😁😁😁

Istina

Poginula su 3 civila ima mnogo uhapsenih ali Vucic stata pic.a ne sme mrdne...opasno je zapretio Sipcima...eno ih ne znaju gde da beze .

Duško Dugouško

Ne prenosite vijesti koje nisu provjerljive s više strana. Vijesti kakve gore čitam zloban čovjek ih istrese iz rukava za cijelu stranicu portala.

Ricky

Lažima i propagandom sve počinje. Neko jako želi da Balkan opet proključa.

Bosanac

***

Ljoljka,,,koja ste vi gamad...vas treba procerati

Haradinaj poručuje: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati. ka Primer i uzor

Hahaha

Verujem, ne verujem! Lažne vjesti.

Hugo

Kad citam komentare ovoga teksta, vidim koliko ima psihicki bolesnog naroda na Balkanu 😁😁😁😁😁 ka Sarita Samo Tito je mogao da drzi u miru 80 % ludjaka i prikrivenih nacionalista od 20 miliona ljudi. Nije demokratija za divlja plemena kad im je mozak i dalje u 17 - tom stoljecu.

Ja

Ako su nosili maske Kako znaju da su pripadnici srpskih snaga Kakvih snaga Samo svađate narod! Jah vazda bilo.. Zavadi pa vladaj😡

/ Najnovije